Eläinten päivä

torstai 4. lokakuuta 2018Ihanaa eläinten päivää. Tänään 4.lokakuuta vietetään kansainvälistä eläinten päivää. Eläimet ovat olleet osa elämääni lapsesta asti. Lapsuuden kodissani oli aina joko kissoja tai koiria tai molempia yhtä aikaa.

Myös aikuisiällä eläimet ovat olleet osa elämääni. Olen ollut sekä koiran että kissan emäntä. Ja eläinvapaata elämää olen oikeastaan viettänyt vasta viimeiset kolme vuotta. Tosin naapurin kissa on paikannut aukkoa ja pitänyt meille seuraa tässäkin välissä. Ja tästä karvaisesta kaverista onkin tullut hyvin rakas meille kaikille.

Ei tule varmaan yllätyksenä, jos kerron, että sekä minulla että lapsilla on hirmuinen eläinkuume.  Ollut jo pidempään. Mielessäni olen asettanut yhdeksi etapiksi eläimen hankinnalle sen, kun kaikki ovat koululaisia.

Nyt meillä onkin tilanne, että eläimen hankinta kassaa kartutetaan ja erilaisia koirarotuja tutkitaan kuumeisesti, tutkien millainen uusi nelijalkainen ystävä meidän laumaan sopisi.

Teillä joilla oma lemmikki kotoa jo löytyy, niin antakaa tänään extra rapsutukset eläintenpäivän kunniaksi.

Ja vinkkejä lapsiperheeseen sopivasta koirarodusta otetaan vastaan. Hakusessa pieni ja turkki mieluiten helppohoitoinen.

-Kirsi
Lähetä kommentti