Kesäkurpitsakiekot tomaatilla ja juustolla

perjantai 28. elokuuta 2015

Helppoa, hyvää ja nopeaa. Sopii joko iltapalaksi, pikkuherkutteluksi tai lisukkeeksi ruualle. Meillä näitä kesäkurpitsakiekkoja tomaatilla ja juustolla on ollut tarjolla muun muassa lihapullien kanssa.  Aina ei jaksa mennä lihapullat ja spagetti linjalla.

Tarvitset vain kesäkurpitsan, tomaattia, juustoa, öljyä ja mausteita oman maun mukaan. Itse olen ripotellut keskurpitsojen päälle öljyllä voitelun jälkeen herbamaren yrttisuolaseosta ja provencen yrtit mauste on myös ikisuosikki, jota laitan vähän ruokaan kuin ruokaan. Sitten päälle tomaatti ja juustoviipale/juustorastetta. Uuniin 200 asteeseen, noin 10-15 min ja valmista tuli. Bon Appetit ja iloa viikonloppuun.




4 people left comments on: "Kesäkurpitsakiekot tomaatilla ja juustolla"

  1. Nami kekseliästä ja hyvää. Iloista viikonloppua <3

    VastaaPoista
  2. Me ollaan kans tehty saman tyylisiä kiekkoja ja kyllä mastui!. Meillä meinaa nyt pukata kesäkurpitsaa ihan jaettavaksi asti, joten sitä on tungettu vähän joka ruokaa. Juustohöylällä, kun viipaloi kesäkurpitsasta viipaleita, niin niillä saa lasagnesta korvattua osan levyistä ja on hyvää! Tein myös joskus kurpitsaraasteesta makean porkkanakakku tyylisen piirakan ja se vasta hyvää olikin. :D Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on kyllä todella hyviä. Meidän tokaluokkalaisen herkkua. Kesäkurpitsa on hyvää myös pannulla voissa paistettuna. Lasagnen sekaan menee varmaan loistavasti. Tein tässä kerran lasagnea niin, että korvasin ne pastalevyt kesäkurpisalla ja munakoisella. Tykkäsin itse tästä kyllä tosi paljon. Hyvää viikon alkua.

      Poista