Minulla oli ilo päästä tekemään yhteistyötä Murenan kanssa. Sain valita heidän valikoimastaan raaka-aineet yhden aterian toteuttamiseen. Murenan valikoimaan kuuluu risottoriisejä, joiden valmistustapa on lähestulkoon samanlainen kuin lisukeriisin. Ei siis jatkuvaa veden lisäystä, vaan ainoastaan sekoitus silloin tällöin kypsymisen aikana. En aikaisemmin ollut tällaisista kuullutkaan ja nämä risottoriisit herättivät välittömästi mielenkiintoni. Itse päädyin ottamaan aterian pohjaksi Magu Grand Castron parsarisottoa. Myöskin Nicolas Vahen tuotteista olisi löytynyt tällainen ns. "helppo" risottoriisi. Tulinen Chorizo makkara huokutteli, joten päädyin tekemään Chorizo risoton, jonka seurana tarjoilin vihersalaattia ja salaatinkastikkeeksi valikoin Nicolas Vahen Rasberry Vinaigretten.
Yksinkertaisuudessaan Chrorizo risotto valmistuu:
Ja loppuun vielä Murenan pikkukauppiaan ohje supernopeaan pastaan. Tämä sopisi meidän kiireiseen arkeen, kun töiden jälkeen on tulipalohoppu harrastuksiin. Hyvän ruuan ei aina tarvitse olla työlästä ja viedä monta tuntia aikaa.
Sinulla lukijani on mahdollisuus saada alennusta -10% kaikista elintarvikeostoksista Herkku ja Lahja Murenessa lokuun loppuun asti mainitsemalla kassalla blogini nimi. Käy hyödyntämässä tarjous.
Iso nam ja huokaus tuolle kaupalle. Mahtavasti kaikkea herkullista valikoimaa. Risotot ovat mielettömän hyviä ruokia. .)
VastaaPoistaKivaa viikkoa <3
Tämä on aivan ihana. Risotoista tykkään minäkin, joten tuo risottoriisi oli ihana uusi tuttavuus. Nyt jaksaa laittaa useamminkin, kun ei koko ajan tarvitse olla vettä lisäämässä joukkoon ja vahtimassa risoton kuivumista.
PoistaTämä on aivan ihana kauppa. Tavaroiden asettelu on mietitty huolella.
VastaaPoista