Lily Lolo

keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Jo vuosien ajan lempikosmetiikka sarjani on ollut englantilainen Lily Lolo. Lily Lolo on luonnonkosmetiikkasarja, jonka tuotteet ovat suurimmaksi osaksi vegaaneja ja ilman eläinkokeita testattuja. Erityistä plussaa tuosta eläinkokeettomuudesta. Tuotteet sopivat heidän mukaansa kaikille ihotyypeille ja myös herkkäihoisille. Itse olen kokenut nämä hyväksi ja oma ihotyyppini on hieman kuiva ja atooppinen.


Lily Lolon päätuotteita ovat mineraalimeikkipohjat, mineraalipuuterit sekä mineraalipeitevärit. Vuosien saatossa valikoima on laajentunut lähes kaikkiin mahdollisiin meikkituotteisiin. Myytävänä on ripsiväriä, rajauskyniä, huulipunia, huulikiiltoja, luomivärejä, bb-voide ja meikkisiveltimiä.


Itse olen käyttänyt Lily Lolon mineraalimeikkipohjia, mineraalipuutereita, luomivärejä ja meikkisiveltimiä sekä BB-voidetta. Olen ollut kaikkiin näihin tyytäväinen. Luomivärit ovat olleet todella riittoisia samoin mineraalipohjat ja -puuterit. Bb-voide on ihan ok, mutta siitä puuttuu aurinkosuoja, joka mineraalipohjista löytyy. Ripsiväriä en ole kokeillut, mutta se kiinnostaa kovasti. Luultavasti tämä on seuraavaksi kokeilulistalla.


Itse olen tilannut tuotteita suoraan Lily Lololta englannista, mutta tuotteita on mahdollisuus ostaa myös muutamista nettikaupoista kuten Biodelly , Pretty.fi ja  Ellos .  Näiden valikoima ei ole  ihan niin laaja tuotteiden osalta, kun suoraan Lily Lololta tilattaessa. Toimitusaika suoraan Lily Lolosta tilatessa on ollu noin viikon.


Lily Lolon kohdalla olen lukenut joskus kritiikkiä peittävyydestä. Itse olen kokenut sen riittävänä, mutta ihoni onkin suhteellisen hyvässä kunnossa. Lily Lololta on mahdollisuus tilata pieniä testereitä kokeiluun, jos ei ole ihan varma mikä sävy itselle sopii tai haluaa kokeilla tuotteen sopivuutta/peittävyyttä ennen isomman tuotteen tilaamista.

Onko Lily Lolo sinulle tuttu kosmetiikkasarja tai mitä mieltä olet mineraalimeikeistä ?

4 people left comments on: "Lily Lolo "

 1. Niin kaunis merkki. Ollut paljon tapetilla, vielä en ole merkkiin tutustunut, mutta jo pakkaukset kiehtoo. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkaukset on kyllä todella tyylikkäät. Niistä pointsit merkille

   Poista
 2. Näyttää hyvältä, tuo luomiväripaletti erityisesti! Olen etsiskellyt hyvää nude-palettia, ehkö tää ois se.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla. Lily Lolon hintataso on mielestäni myös hyvä eli eivät ole älyttömän kalliita.

   Poista