Hauskaa vappua!

torstai 30. huhtikuuta 2015

Hauskaa vappua kaikille tasapuolisesti. Eilinen räntäsade on onneksi muisto vain ja tänään olemme saaneet hetkittäin nauttia jopa auringon paisteesta. Meillä ei ole mitään ihmeellisiä suunnitelmia vapuksi. Lepoa ja kotoilua. Tänään syödään tortilloja ja mummon tekemiä munkkeja sekä nautitaan simaata.


Lapset odottivat tätä päivää koko viikon. Isoimmalla oli koulussa Vappurieha ja pienemmillä päiväkodissa vappudisko naamiaisteemalla. Tässä vuosien saatossa olen huomannut, että tyttöjen naamiasasujen keksiminen on paljon helpompaa kuin pojalle aikanaan. Prinsessa, keiju ja baletti teemat uppoavat kuin veitsi voihin ja yleensä kaikkiin näihin on tykötarpeet löytyneet kotoa.
Itse jännitin, että ehdinkö saada töissä kaiken valmiiksi. Kevään kiireet kulminoituvat tähän viikkoon ja monesti tämä vappuviikko onkin yksi vuoden kiireisimmistä. Nyt se on onneksi ohi ja hengissä selvitty. Tämän takia en hirveästi olen jaksanut panostaa vappuun. Serpentiiniä lampuissa, siinä vapun koristeet. Simat tuli onneksi tehtyä hyvissä ajoin. Ja lapsilla tietenkin folioilmapallot.Vielä kerran oikein hauskaa vappua kaikille. Onko teillä jotain vappuperinteitä ?

5 people left comments on: "Hauskaa vappua!"

 1. Lapset kyllä osaa juhlia vappua! Ilmapalloja ja serpentiinejä yllättäen täälläkin koristeena.
  Hauskaa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsilla on tosiaan heittäytymisen taito. Hauskaa vapun jatkoa myös teille Johanna.

   Poista