Isoveljen huone

sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Tuossa jokin aika sitten pääsitte kurkistamaan tyttöjen huoneeseen . Tasapuolisuuden nimissä laitetaan hieman kuvia myös isoveljen huoneesta. Ekaluokkalaisen huone on edelleen aika samassa kuosissa kuin hänen ollessaan pienempi. Eskarivuonna huoneeseen tuli uutena kalusteena työpyötä. Harvemmin sen ääressä kuitenkaan läksyjä tehdään.


Huoneen seinät on maalattu vaaleanvihreällä ja myös muussa sisustuksessa vihreä korostuu. Onneksi väri on yksi pojan lemppareista, aivan kuten äitin. Sängyn yllä oleva Ikean lehtikatos on vielä saanut olla paikallaan. Samoin Nalle Puh taulut seinällä, jotka ostin häntä odotteassani. Mietin, että missä vaiheessa lapsi alkaa kokea nämä liian lapsellisiksi ja haluaa pois. Vielä ei ole mitään viitteitä tähän suuntaan  tullut. 


Nalle Puh taulut voisi kyllä pikkuhiljaa korvata jollain muulla. Tänään näin kivan idean Instragramissa, jossa hamahelmitöitä oli laitettu kehyksiin. Tässä olisi ideaa korvaavaksi jutuksi. Pidän siitä, että lastenhuoneen sisustuksessa näkyvät myös lasten omat jutut ja taideteokset. 


Pojan huoneen seinällä on hänen viime vuonna eskarin näytelmään taitelema PeterPan juliste. Housedoctorin pussukka kätkee sisälleen kasan pikkulegoja. Niitä on tässä vuosien saatossa kertynyt jokunen. 


Hieman isomman pojan huoneesta kielivät lukuisat pikkulegot ja rakennelmat. Duplot ovat siirtyneet pikkusiskojen käyttöön. Tyttöjen huoneessa näillä duploilla rakennellaan nykyisin prinsessalinnoja autojen sijaan. 

Meillä lastenhuoneissa näkyy elämä. Lampuissa on liimattuja tarroja. Samoin niitä on eksynyt sänkyyn ja kaappien oviin. Hyllyissä tavarat ovat hieman sikinsokin, käyttäjänsä näköisenä.  Ei ehkä sisustuslehti ainesta eikä viimeisimmän trendin mukaista, mutta toivottavasti lapselle mieluista.

4 people left comments on: "Isoveljen huone "

 1. Meidän kupuksella oli myös tuo lehtikatos! Se on ihanan turvallinen. Olen samaa mieltä siitä, että lastenhuoneessa saa touhuilu näkyä. Teillä on mukava eskarilaisen huone:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo lehtikatokset on varmaan olleet aika suosittuja.

   Poista
 2. Moi! Vihdoinkin löytyi mieleisiä vihreän sävyjä seiniin. Tytön huone olisi tarkoitus maalata. Muistatko mitkä sävyt nämä ovat ja mistä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti värikoodia ei ole muistissa ja en ole ihan varma, että oliko väri Tikkurilan vai Teknoksen värikartasta. Joka tapauksessa jommasta kummasta. Aikaa huoneen maalauksesta on kohta viitisen vuotta, niin muistikuvat ovat melko hatarat.

   Poista