Aktiivinen sunnuntai

lauantai 7. maaliskuuta 2015

Sunnuntai on meillä harrastuspäivä. Tytöillä on päivällä tanssitunti ja isoveljellä illalla jalkapalloharjoitukset. Olen ottanut tavaksi käydä neitien tanssitunnin aikana itse kuntosalilla ja sen jälkeen olemme monesti menneet vielä uimaan.

Viime viikolla lähdimme heti aamusta liikenteeseen, sillä olimme sopineet treffit tuttavaperheen kanssa sisäleikkipuistoon. Tällä kertaa suuntasimme Salon Namilaan, joka oli sitten viime käynnin jälkeen kovasti uudistunut. Sijainti on nyt keskustan tuntumassa, kun paikka aikaisemmin oli aika sivustalla teollisuusalueella.  Hinnat olivat tippuneet ja typerästä aikuisten sisäänpääsymaksusta oli luovuttu. Niinä muutamina kertoina, kun aikaisemmin olemme Namilassa  käyneet, siellä oli aika hiljaista. Parannukset konseptissa näkyivät selvästi lisääntyneenä asiakasmääränä, sillä vilinää ja vilskettä riitti.
Aamupäivä vierähti rattoisasti ja nopeasti. Lounaan söimme tuolla ja sen hinta oli kohtuullinen. Eihän ruoka mitään terveellistä tai gourmet ruokaa ollut, mutta epäterveellinen mättö silloin tällöin tuskin maata kaataa. 
Leikkipuistosta suuntasimme suoraan tyttöjen tanssitunnille. Itse menin kuntosalille siksi aikaa. Tunnin loputtua menimme koko perheen voimin uimaan. Siinä vaiheessa alkoikin olla kivan väsynyt olo ja itse olin ihan valmis rojahtamaan päivällisen jälkeen sohvalle lepäämään. Isoveli lähti vielä jalkapalloharkkoihin. Sillä aikaa me tyttöjen kesken makailimme lattialla ja katsoimme Risto Räppääjää ja liukasta Lennarttia.
Poika olisi vielä jalkapalloharjoitusten jälkeen halunnut lenkille. Lenkin sijasta päädyimme pelaamaan pitkästä aikaa Xbox Kineticin urheilupelejä. Muutama tiukka tennismatsi ja lasketteluskaba käytiin siis poikasen kanssa. Neidit innoistuivat värittämään uusia hienoja prinsessa kirjojaan.

Lähetä kommentti