Pieniä sisustushankintoja

keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Blogi on viettänyt hiljaiseloa, sillä ollaan tyttöjen kanssa oltu sairaana koko alkuviikko, korkeaa kuumetta ja nuhaa. Itsellä alkaa pikku hiljaa elämä voittamaan, mutta pikkutytöt luultavasti jatkavat sairaslomaa loppuviikon isän kanssa. Itsekin ajattelin tehdä töitä ihan kotitoimistolta käsin, sillä en halua ketään muita sairastuttaa ja jos alkaa liiaksi heikottaa, niin voi vaikka hetkeksi heittäytyä sängylle pitkälleen.Lauantaina tein pieniä sisustushankintoja kotiin. Lähestyvän pääsiäisen ja kevään kunniaksi hommasin parit narsissit kotia koristamaan. Toisen olohuoneeseen ja toisen keittiöön. Minulla on viime aikoina herännyt voimakas kiinnostus kukkiin ja kasveihin ja haluaisin tuoda niitä enemmän meille sisustukseen. Tällä hetkellä haaveilen isosta ruukkukasvista olohuoneeseen. Oliivipuu olisi ihana, mutta tarvitsisin kyllä jonkin helppohoitoisemman. Minä ja kukat, olemme nimittäin tähän asti olleet aika huono yhdistelmä, kasvien epäonneksi. 

Viime keväänä tytöt maalasivat minulle hoidossa äitienpäivälahjaksi kukkaruukut. Näistä idea sitten lähti ja hommasin kukkaruukkuihin kaktukset. Kaktukset sijoitin alakerran vessaan. Vielä pitäisi istuttaa nuo ihan multaan, mutta saavat vielä hetken olla tökerösti noissa muoviruukuissa.Kolmas hakinta kohdistui kylpyhuoneeseen. Meillä meni joku aika sitten rikki lasiset säilytystelineet ja sen jälkeen shampoo ym. purnukat ovat etsineet paikkaansa. Näiden säilyttämistä varten hommasin metallisen korin kantokahvalla. 


Tämä on ihan kiva ratkaisu siihen saakka, että saadaan joku hyllyjärjestelmä hankittua. Siinä tosin voi hetkinen mennä, sillä omaa silmää miellyttäviä ratkaisuja ei helposti löydy. Kaikki muoviviritelmät ovat ihan kamalia. Otan ilolla vastaan mahdollisia ideoita kylpyhuoneeseen sopivista säilytysratkaisuista, joihin saa shampoot ja muut kauniisti esille.

4 people left comments on: "Pieniä sisustushankintoja "

 1. Ihania keksintöjä, voi että nuo "äiti" kukkaruukut saa sydämen sulamaan. Löysimme Ikeasta kivoja hyllyjä kylppäriin, mutta tuo kori on todella kiva ratkaisu ja mökilläkin olisi kiva tuollainen. Koska monesti peseydymme meressä. ;)

  Aurinkoista sunnuntaita Kirsi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo tyttöjen tekemät kukkaruukut ovat kyllä ihanat. Ja ne sopivat hienosti yhteen isoveljen aikaisemmin tekemän pumpulin säilytyspussin kanssa. Sitä ei tullutkaan kuvattua, mutta saman värisävyt löytyy.

   Poista
 2. Ihana idea tuo kori pesuaineille. Mistä löysit? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaus tulee hieman viiveellä. Tokmannilta ostettu.

   Poista