Kurkistus tyttöjen huoneeseen

tiistai 10. helmikuuta 2015

Napsaisin viime lauantaina tyttöjen huoneesta muutaman kuvan, kun huone oli kerrankin siisti. Piti ihan kelata, että oliko isoveljen huone samassa iässä yhtä sotkuinen. Ja kyllähän se taisi olla, mutta on onneksi oppinut nyt pitämään vähän parempaa järjestystä yllä ja myös siivoamaan omat sotkunsa.Toivoa on siis tulevaisuudessa tyttöjenkin suhteen. Pitää vain kärsivällisesti jaksaa odottaa.Muutama valkoinen Ikean laatikko puuttuu. Yhden tytöt ovat ulkoistaneet leikkimökkiin ja toinen on muuten vain kokenut kovia heidän käsittelyssään. Pitäisi käydä hakemassa Ikeasta siis laatikko täydennystä. Kuten kuvasta huomaa, niin sisustus on aika pitkälti Ikeasta. Sängyt, matto, laatikosto ja molempien tyttöjen sänkyjen yläpuolella olevat kukka valaisimet.


Tapetti on Sandbergin Talot- tapetti roosana. Laatikoston päältä löytyy minun vanha helmitauluni ja maatuskat ovat viime syksyn Pietarin tuliaiset neideille. Lipaston päältä löytyy myös muumivene. Tytöt ovat kovia muumifaneja. Pussilakanat ovat Finlaysonin muumi aiheiset.


Pehmoleluja säilytetään House Doctorin raidallisessa pyykkikorissa. Sinne mahtuu pemolelu jos toinenkin, mutta toinen vielä tarvittaisiin siitä huolimatta. Huoneen ainoa täyskorkea seinä on hieman hankala sisustuksen kannalta. Seinän keskellä on uloke eli se ei ole tasaista seinäpintaa. Ulokkeen kohdalla on valokuvataulut, viereen haaveilen Muuton vaaleanpunaisista Dotseista, johon voisi ripustaa vaikka juhlamekot näkyville.


Vaatekaappeja huoneesta ei löydy, vaan tällä hetkellä tyttöjen vaatteita säilytetään meidän makuuhuoneessa.

5 people left comments on: "Kurkistus tyttöjen huoneeseen "

 1. Ihana tyttöjen huone! Kyllä tuolla kelpaa tyttöjen leikkiä. Mistäs olet tuon pyykkipussin ostanut, juuri tuon tyyppisiä olen etsinyt...

  VastaaPoista
 2. Ihana tyttöjen huone! Kyllä tuolla kelpaa tyttöjen leikkiä. Mistäs olet tuon pyykkipussin ostanut, juuri tuon tyyppisiä olen etsinyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyykkipussi on tilattu Lifestyle Nordicin nettikaupasta. Näyttäisi olevan tälläkin hetkellä valikoimissa.

   Poista
 3. Uusi lukija täällä hei! Ihanan valoisa on tyttösten huone:) omat tytyni ovat jo 15 ja 18 vuotiaita ja voin kertoa, että heidän huoneissaan kaaos on joskus ka- ma- la!
  Meillä siistein on 10v. Kuopus, oma pukku ukkelimme.
  Mukavaa loppu viikkoa ja tervetuloa vastavierailulle Villa Kardemummaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukemaan. Pitääkin käydä vastavierailulla sinun blogissa

   Poista