Helteinen päivä Linnanmäellä

torstai 26. heinäkuuta 2018

 

Eilen vietimme hauskan,mutta myös hikisen ja väsyttävän päivän Linnanmäellä. Helteisestä säästä huolimatta paikka oli pullollaan ihmisiä. Jonotus oli väistämätöntä, mutta tästä huolimatta monta laitetta ehdittiin koluta läpi ja kokea useita vatsanpohjaa kutittavia hetkiä.

Edellisestä kerrasta oli taas tovi vierähtänyt. Liki parisen vuotta ja tällä kertaa kaikki kolme olivat tiukasti asian ytimessä. Edelliset kerrat, kun ovat olleet lähinnä karusellissä, possujunassa ja törmäilyautoissa pyörimistä.

Duosta toinen oli ylittänyt maagisen 120cm rajan, joka mahdollistaa liki kaikki laitteet poislukien aivan hurjimmat. Mummo taisi olla iloinen, että toinen vielä jäi tuon rajan alle, niin pääsi hiukan helpommalla pyörityksellä. Isoveljen perässä, kun toinen neideistä, ehkä pienestä näyttämisen halustakin, kolusi niin salamat, vuoristoradat kuin viikinkilaivat läpi. Siinä sitten välillä kiljuttiin silmät kiinni viereikkän niin äiti kuin tytär. Mutta hauskaa oli, äidilläkin.

Mutta edelleen rakastan Linnanmäkeä. Siellä on kaikille kaikkea, niin hurjapäille kuin vähemmän rajummasta menosta tykkäävillekin sekä niille ihan pienille. Ykkönen sai oikean huvipuisto pureman, sillä tyyppi haluaisi nyt koluta läpi niin Särkänniemet kuin PowerParkit. Lippujen hinnoista voisin kirjoittaa, vaikka kuinka pitkälti, sillä kyllähän noihin huvipoistoihin saa uppoamaan euron jos toisenkin. Yksi kesässä mahtuu omaan budjettiin, mutta paljon on tullut luettua, että nuo suolaiset hinnat sulkevat osalta nämä huvitukset täysin pois, valitettavasti.

Oletko käynyt jossain huvipuistossa tänä kesänä ? Ja mitä mieltä olet lippujen hinnoista: edulliset, sopivat vai liian kalliita ?

Mutta se täytyy kyllä todeta, että huvipuistossa toteutuu kyllä sanan varsinaisessa merkityksessä sanonta, kasva isoksi älä aikaisuikseksi. Sen verran hyvin, siellä itsekin taantuu intopiukena juoksemaan laitteelta toiselle. 

-Kirsi

Lähetä kommentti