Kymmenen päivää jouluun

maanantai 14. joulukuuta 2015

Tänään olisi tasan kymmenen päivää jouluun. Aika vähän, etenkin kun viimeisen viikon olen kärsinyt joulufiiliksen puutteesta ja muutenkin mieliala on ollut enemmän mollivoittoinen kuin kuplivan riemukas. Synttäristressin jälkeen on tullut työstressiä, lisää huonosti nukuttuja öitä ja orastavaa flunssaa, joka tuntuu tällä hetkellä vaivaan melkein jokaista meidän perheessä.  Muistii pätkii ja tänään heräsimme siihen tosiasiaan, että nuorimmaisella on Tyksissa lääkäri-aika keskiviikkona ja verikokeessa ei tietenkään ole tätä varten muistettu käydä. Taas aikataulujen säätöä ja lisää stressiä. Olotila on lähinnä sellainen, että tekisi mieli vetää peitto korviin ja nukkua karhujen tavoin talviunta seuraavat puoli vuotta.

Ajatuksissani haluaisin tehdä sitä ja tätä, mutta todellisuudessa olen saanut toteutettua vain pakolliset. Joulukortit ovat lähettämättä ja tänä vuonna niitä ei todellakaan askarrella itse tai lähetetä halvemmalla hinnalla. Joululahjoista on hankittuna vain postitettavat. DIY lahjat ovat vielä vaiheessa. Taitaa olla niin, että hiukan pukkaa myös joulustressiä. Tänä vuonna toivon tosiaan, että joulu tulee vähemmällä hössöttämisellä ja se kadonnut joulufiiliskin jostain löytyy. Ehkä huomenna laitan työpäivan taustamusiikiksi jouluisia sävelmiä tunnelmaan pääsemiseksi. 
8 people left comments on: "Kymmenen päivää jouluun "

 1. Kuulostaa kovin tutulta, nyt on niin kovin pimeää, ei lunta ei valoa, kuin loputon pimeä syksy... Zemppiä kovasti sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime viikon pimeys ei tosiaankaan helpottanut oloa. Sateista ja märkää sekä aamusta iltaan yhtä hämärää. Eilen meille tuli pieni kerros lunta ja tänään paistoi aurinko, niin heti tuntui aavistuksen paremmalta. Oli oikeasti luksusta ajella kotiin, kun viimeiset auringonsäteet olivat painumassa alas.

   Poista
 2. Onneksi joulu tulee vähemmälläkin järjestelyllä. Täällä Oulun seudulla on nyt ainakin lunta ja pakkasta, ne tuo valoa ja vähän joulu fiilistäkin.
  Mukavaa viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumi tuo tullessaan valoisuutta. Eilen saatiin pieni kerros ja tänään vähän aurinkoakin,niin johan oli heti parempi olla. Lisäksi olen ammentanut joulufiilista muiden blogeissa vierailemalla.

   Poista
 3. Joulufiiliksen syntyminen ei ole itsestäänselvää. Niin paljon pitäisi vähässä ajassa ja arkikin siinä vielä pyörittää. Tänä vuonna oma fiilis on hyvä, joskus aiemmin olen tuntenut samaa tuskaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arki tosiaan pahasti sotkee joulufiilikseen virittäytymistä. Oikein tunnelmallista joulua sinne teille.

   Poista
 4. Samoja fiiliiksiä jossain mielessä. Vähemmälläkin pärjää, ei tartte ei laittaa paljoa. Loppujen lupuksi tärkei´ntä on hyvä joulufiilis jouluna ja valmista ja puolivalmista ruokaa löytyy kaupasta. Älä stressaa liikaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä vuonna tosiaan mennään aika pienellä ja nyt se stressi sen suhteen on hieman helpottanut.

   Poista