Joulun 2015 tunnelmia

sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Joulu on onnellisesti ohi ja on aika pikkuhiljaa suunnata katse kohti vuoden vaihdetta, mutta vielä kerran haluan kuvien kautta palata joulun tunnelmiin.

Parasta joulussa oli ehdottomasti kiireettömyys. Sen jälkeen, kun viimeiset lahjat oli jouluaatto aamuna pakattu ja joulupukki vieraillut, niin joulunviettoon laskeutui ihana rauha. Ei tulisilla hiilillä olevia lapsia, jotka miettivät mitä laulavat pukille tai mitä saavat lahjaksi. Ei pyörimistä ja kiehumista, vaan sopivassa suhteessa löhöilyä, herkuista nauttimista ja ulkoilua.

Äitini oli laittanut todella herkullisen jouluaatto aterian ja kotiin hankittu sekä miehen valmistama kalkkuna oli myös nappivalinta. Vaikka joulun aikana tuli herkuteltua, niin kerrankin olo ei ole kuitenkaan ylensyönyt eikä vyötärö kiristä.

Kilttejäki olimme ilmeisesti olleet, sillä sen verran kivat lahjat joulupukki kaikille toi. Tytöilla yllättäen Frozen teema oli hallitseva ja nuorella herralla legot pitivät myöskin tänä vuonna pintansa.Toivottavasti myös teillä muilla oli mukava joulu. Nyt odottamaan vuoden vaihdetta. Täällä on jo raketit ostettuna.

6 people left comments on: "Joulun 2015 tunnelmia "

 1. Kuulostaa (ja näyttää), että teidän joulu on ollut ihan täydellinen. Meidän pyhät olivat hyvin saman tyyppiset: hyvää ruokaa, yhdessäoloa, löhöilyä ja ainakin 80 kierrosta Uno-peliä ;) Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ruoka, yhdessäolo ja löhöily on kyllä ihan parasta. Hyviä viimeisiä vuoden 2015 päiviä.

   Poista
 2. Ihana joulu <3 Voi vitsi meillä on ollut kerran vain lapsuudessa kalkkuna, pitäisiköhän sitä ensi vuonna kokeilla. :) Osaisiko sitä laittaa?

  Mukavaa alkanutta viikkoa Kirsi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä. Meidän kalkkuna oli valmistettu Valion ohjeella, aavistuksen mukaillen ohjetta. Mukavaa loppuvuotta.

   Poista
 3. Kalkkunaa voisi kokeilla laittaa itse joku joulu. Meillä on yleensä joulupöydässä kalkkunaa pieni palanen. Sellaista valmista.
  Harmi kun en voi sanoa olleeni viisas joulusyömisessä. Minulla vyötärö kiristää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minullakin kiristi tai paremmin turvotti aattona, mutta sen jälkeen oli järki syömisissä. Hyviä vuoden viimeisiä päiviä.

   Poista