Hyvää joulua

torstai 24. joulukuuta 2015

Niin se joulu on taas täällä. Kiireinen viikkoa takana, mutta nyt on ihana hiljentyä joulunviettoon ja lomailuun. Viikko on mennyt pitkälti jouluvalmisteluissa ja viimeisten työkiireiden parissa. 

Kuusen kävimme hakemassa sunnuntaina läheiseltä kuusia myyvältä tilalta ja puu tuotiin samana päivänä myös sisälle. Kun olin itse lapsi, kuusi laitettiiin sisälle vasta aattona ja tätä perinnettä vanhempani noudattavat edelleen. Jostain syytä olen itse halunnut omassa kodissa tuoda kuusen hieman aikaisemmin sisälle ja nauttia sen tunnelmasta jo ennen joulua. Myöskään muovikuusille en ole ikinä lämmennyt, vaikka osa niistä ihan kivoja onkin ja muovisten versioiden kanssa säästyisi ainakin roskaavilta neulasilta. Mutta kyllä se aito kuusi, vaan on paras. Osa jouluista tuoksumaailmaa.
Jouluruoka puolella päätimme kokeilla tänä vuonna jotain uutta ja ostimme tiistaina kalkkunan. Vähän jännittää, että miltä tämä maistuu. Sitten tietysti perinteiset kalat yms. on hankittuna myös kotiin, vaikka jouluaterialle menemmekin tänä vuona valmiiseen pöytään vanhempieni luokse.

Eilen illalla täällä oli melkoista jännitystä ilmassa. Tämä päivä ollaankin varmaan tulisilla hiilillä sen suhteen, että milloinka joulupukki tulee. Ihme, että kukaan lapsista ei ole vielä herännyt ja saan itsekseni ainakin hetken viettää jouluaatto aamua.
Nyt haluan toivottaa teille rakkaat lukijat tunnelmallista ja rauhallista joulua. Viimeistään joulun jälkeen pääsen lukemaan tarkemmin myös teidän muiden blogeja, sillä nyt alkoi myös ihana parin viikon loma.

8 people left comments on: "Hyvää joulua "

 1. Kirsi suloista joulua teidän perheelle ja nyt ne päivätkin muuttuu valosammiksi, kyllä se tästä. <3 Paljon lämpimiä ajatuksia täältä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia. Joulu oli mukavan rentouttava. Ja ihanaa tosiaan, että päivät pitenevät. Tänään oli aivan mieletön talvipäivä auringonpaisteineen.

   Poista
 2. Rauhallista joulun aikaa koko perheelle <3

  VastaaPoista
 3. Oikein ihanaa ja tunnelmallista joulunaikaa <3

  VastaaPoista