Silverjungle AW15: omat suosikit

torstai 27. elokuuta 2015


Silverjunglen syksy-talvimallisto ilmestyi 19.8 ja täytyy sanoa, että talvimallisto oli positiivinen yllätys. Sieltä löytyi monta ihanaa vaatetta niin tytöille kuin äidille. Myös pojille oli kivoja tähtikuosi vaatteita. Harmi vain, että se mikä on äidistä hyvännäköistä, ei sitä ole kakkosluokkalaisen pojan mielestä. Siispä keskityn äitien ja tyttöjen mallistoon, sillä luulen, että jotain näistä tulee meillekin hankittua.

Silverjungle on kotimainen yritys, jonka tuotteet valmistetaan Portugalissa, Englannissa ja SriLankassa. Kaikki tuotteet ovat Öko-Tex sertifioituja. Yrityksen ideologiana on tarjota ekologisesti, esteettisesti ja eettisisti tuotettuja tuotteita. 

Minulle Silverjungle ei ole täysin uusi merkki, vaan tytöillä on ollut aikaisemmin hameita, tunikoita, sukkahousuja ja paitoja kyseiseltä merkiltä. Naisten mallisto on aiemmin käsittänyt pari vaatetta, joten tämän syksyn naisten malliston laajentuminen oli kiva yllätys. Naisten mallisto vaikuttaa kuvien perusteella rennolta ja naiselliselta. Ja raidat purevat minulle aina. Alla löytyy muutama oma suosikki Silverjunglen uudesta naisten syksy-talvi mallistosta. Kynähame, raitafrillapaita, raitainen neuletakki ja nuo peruspaidat olisivat kyllä ihan kiva lisä vaatekaappiin.


  

 Tyttöjen mallistosta puolestaan ihastuttavat nuo kellohelmaiset hameet. Pilkulliset sydän paidat ja legginsit. Myöskin nuo vaaleanpunakuviolliset legginsit olisivat kivat. Hattu heijastavalla kukalla syksyn pimeisiin keleihin kiinnostaisi myös. Monta ihanuutta siis kutkuttelisi takaraivossa. Lastenvaatteiden koot alkavat 54/60 ja jatkuvat 134/140 asti, joten myös pienimmille koululaisille on vaatteita tarjolla.
Syksymallisto vaikuttaa oikein kivalta. Plussaa se, että tuotteet ovat myös kohtuuhintaisia. Onko Silverjungle sinulle entuudestaan tuttu merkki ? 

2 people left comments on: "Silverjungle AW15: omat suosikit "

  1. Itse asiassa en tunne merkkiä entuudestaan, kiva kun esittelit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, jos tuli uutta tietoa. Itse tykkään näistä kovasti ja plussaa todellakin, että vaatteet eivät ole tuhottoman kalliita.

      Poista