Ei ihan tavallinen lauantai

sunnuntai 23. elokuuta 2015

Eilinen ei ollut ihan tavallinen lauantai. Meillä oli esikoisen kanssa mahdollisuus päästä helikopterilennolle, joka oli aika hieno kokemus. Totta puhuen minun ei tuonne alunperin pitänyt mennäkään, vaan sen piti olla esikoisen ja miehen juttu, mutta mies paralla on nyt se sama flunssa, jota itse sairastin hartaudella viisi viikkoa.

Hieman kyllä etukäteen jännitti niin äitiä kuin poikaa. Itse olen sentään ollut useasti lentokoneen kyydissä, mutta lapsista kukaan ei ole ollut edes tavallisessa matkustajakoneessa.  Olihan se erilaista, kuin lentokoneessa. Nousu oli tasaisempaa. Meteli oli kova, joten korvakuulokkeet olivat välttämättömät. Näkymät oli hienot ja muutaman hienon kaarroksenkin lentäjä teki. Kertakaikkiaan upea elämys ja olen erittäin iloinen, että tällaisen mahdollisuuden sain kokea. Esikoinen on aiemmin hieman pelännyt ajatusta lentokoneessa matkustamisesta. Nyt se ei enää kuulema pelota ollenkaan. Niin huisin, hienon jännää oli.

6 people left comments on: "Ei ihan tavallinen lauantai"

 1. Jestas!!! Teillä ollut todella jännittävä kokemus, hui uskaltaisinkohan... Wau mitkä maisemat! Upeaa tulevaa viikkoa Kirsi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskaltaisit kyllä. Oli oikein mukavaa ja ei ollenkaan pelottavaa siellä ilmassa.

   Poista
 2. Olipas jännittävä kokemus. Mahtavat maisemat. Varmasti upea kokemus! Aurinkoista päivää! :)

  VastaaPoista
 3. No, sun kuvailusi perusteella kannattaisi uskaltaa!:) Ehkä mä joskus sitten uskaltaudunkin, kun onhan noi maisemat helikopterista käsin aika huikeat. New Yorkissakin voisi käydä tuollaisella lennolla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyyti ollut ollenkaan paha kokemus. Nousu ja lasku tosi tasaista. Kannattaa ehdottomasti mennä, jos on vaan mahdollisuus.

   Poista