Vähän spesiaalimpi aamupala

perjantai 15. toukokuuta 2015

Mies täytti tänään vuosia. Pyöreät 40 vuotta. Niin se aika menee ja itselläkin päivät kolmosella alkavalla ikänumerolla käyvät vähiin. Voisin kirjoittaa pitkät pätkät ikäkriisistä, mutta taidan säästää sen myöhemmäksi.

Synttäreiden kunniaksi meillä oli tänään hieman spesiaalimpi aamupala. Kaurapuuron ja smoothien tilalla oli hedelmäsalaattia, croisantteja, tuulihattuja yms. herkkuja. Kerrahan sitä vain neljäkymmentä täytetään, joten kaloreita ei tänä päivänä lasketa.Tänään oli etua siitä, että teen lyhennettyä kuuden tunnin työpäivää. Oli aikaa valmistella erikoisaamiainen ja syödä se ilman kiirettä. Mies ja tytöt viettivätkin kotona lomapäivää, kun itse suuntasin yhdeksäksi töihin ja esikoinen kouluun.Näihin kuviin ja tunnelmiin toivottelen hyvää sekä rentouttavaa viikonloppua.

4 people left comments on: "Vähän spesiaalimpi aamupala "

 1. Nam on todella herkullinen synttäriaamupala. <3 Croissantit, hedelmäsalaatti ja tuulihatut, ei voi muuta kuin ihastuksesta voihkaista. Onnea miehellesi ja hih nuoria vielä olette, täällä lähestyy viiskymppiset lähivuosina.

  Ihanaa viikonlopua! <3

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää aamupala! Mikäpä mukavampi tapa aloittaa synttäripäivä, kun hyvällä aamiaisella.
  Vietin noita nelikymppisiä viime syksynä, kovasti kriiseilin ennen synttäreitä, mutta nyt olen jo tilanteeseen tottunut ;).

  Onnea miehellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna. Kyllähän tässä pikkuhiljaa alkaa tottua ajatukseen. Ainakin pahin kriisivaihe jo selätetty, enää pientä paniikkia. Ihan hyvä ikähän tämäkin on.

   Poista