Tunnelmia Luostarinmäeltä

sunnuntai 31. heinäkuuta 2016


Kesälomalla vietimme poikien päivää ja tyttöjen päivää. Poikien päivänä vietin aikaa pelkästään esikoisen kanssa tehden hänelle mieluisia asioita. Tyttöjen päivänä puuhailimme juttuja tyttöjen kesken.

Viime kesänä Luostarinmäen käsityöläismuseo oli tytöille oikea hitti, jota en olisi ihan heti uskonut. Näihin tunnelmiin pääset kurkkaamaan täällä. Monta kertaa tytöt ovatkin kysyneet, että milloin menemme taas katsomaan niitä vanhoja taloja. Tyttöjen päivänä oli aika toteuttaa tämä toive,ilman että esikoinen olisi ollut näyttämässä nyrpeää naamaa vieressä.


Heinäkuu ja lomien sesonkiaika näkyi museovierailulla tosi hyvin. Parkkipaikka oli hankalaa löytää ja ihmisiä oli paikalla huomattavan paljon enemmän kuin edellisen vuoden elokuussa, vaikka kuvista ei tätä päätellä voikaan.

Hyvin tytöt muistivat myös Luostarinmäen vieressä olevan leikkipuiston, jonne matkamme vei myös tällä kertaa. Käymisen arvoinen on myös aivan museon välittömässä läheisyydessä sijaitseva Kahvila Kisälli. Tarjolla on itse alusta alkaen tehtyjä herkkuja hurmaavassa ympäristössä.

Oletko vieraillut Luostarinäen käsityöläismuseossa ? Viehättääkö paikka sinua yhtä paljon kun meidän perheen naisia. Mielelläni kuulisin kokemuksia.

3 people left comments on: "Tunnelmia Luostarinmäeltä "

 1. Ihania kuvia Luostarinmäeltä! Se on niin viehättävä museo. Hienoa kun tytöt ovat löytäneet Luostarinmäen tunnelman. Niitä ihania herkkuja Kahvila Kisällissä valmistaa ystäväni Kati Krysoll. Suussasulavia herkkuja.
  Ihanaa elokuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin kiva museo. Kisällin herkut ovat ihania.

   Poista
 2. Voi tuolla olis kiva käydä, kaikki vanha kiinnostaa mua.
  Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista