Mathildendalin kukka-asetelmia

lauantai 25. kesäkuuta 2016


Nyt heittäydyin ihan villiksi tämän bloggailun suhteen, kun samana päivänä pukkaa kaksi viestiä. Mutta kun aikaa nyt kerrankin on, niin mikä jottei. Sitä paitsi eilisen Mathildedalin vierailun jälkeen on sopivasti aivan loistavaa materiaalia Kukkailoittelua haasteeseen.

Mansikkatilan mailla-blogi järjestää Kukkailoittelua haastetta. Eilen juhannustaattona vierailin iki ihanassa Mathildendalin ruukkikylässä Teijolla. Tänä vuonna kukka-asetelmia oli ehkä viime vuotista vähemmän, mutta paljon kauniita yksityiskohtia löytyi silti. Tuolla pidän erityisesti siitä, että kukka-asetelmissa on hyödynnetty vanhoja esineitä sekä luonnonkukkia. Persoonallista ja kaunista. Lisäksi näistä voi saada ihan kivoja ideoita jopa omassa pihassa toteuttavaksi, jos innostusta riittää. Valitettavasti oma piha on tänä vuonna jäänyt hieman retuperälle, joten sieltä kukkaloistoa on turha etsiä. Onneksi sentään muualla pääsee ihailemaan taidokkaita kukka-asetelmia.

Jos on mahdollista käydä tuolla Mathildendalissa, niin suosittelen ihmeessä. Etenkin sellaiselle, joka pitää vanhoista kuluneista rakennuksista ja esineistä. Lisäksi alueelta löytyy useampi kiva ruokapaikka sekä kahvila. 


4 people left comments on: "Mathildendalin kukka-asetelmia"

  1. Mielenkiintoinen paikka! Piti oikein googlettaa, arvelinkin, että löytyy jostain Turun suunnalta.:)
    Kiva, kun osallistuit Kukkailotteluun! Tervetuloa jälleen viikonloppuna osallistumaan!:D

    VastaaPoista