Vappu

maanantai 2. toukokuuta 2016

Toivottavasti kaikilla oli mukava ja rentouttava vappu. Säät ainakin meidän suunnalla olivat suotuisat,  paljon aurinkoa ja lämpöä. Miten ihana yllätys alkuviikon lumisateiden jälkeen.

Vappua vietimme kolmistaan tyttöjen kesken kotona. Sima oli kotitekoista, mutta munkit sen sijaan kaupan hyllystä. Koska kevät on ollut melko tapahtumarikas ja töissä kiirettä piisannut, niin veto oli aika pois eikä innostusta ihmeelliseen ohjelmaan ollut. Vappu meni siis puhtaasti kotinurkissa pyöriessä. Ulkoilua, leffoja ja laiskottelua, vähän herkuilla ryyditettynä. Kun talvella tuli katsottua kesäinen leffasarjan ykkösosa, niin näin kesän lähestyessä ohjelmanumerossa oli sitten Onnelin ja Annelin talvi.

Töissä pahimmat kiireet alkavat onneksi hieman hellittää. Ajoittaista kiirettä tietysti aina esiintyy, mutta kevät on aina oma lukunsa. Kyllä sen on tänäkin keväänä taas huomannut, että tässä työssä tuskin on koskaan niin sanotusti täysnoppinut.  Vaikka vuosien saatossa sitä ammattillista itsevarmuutta on kuitenkin tullut, niin aina sitä jostain jokin epämääräinen keissi eteen sattuu, että pääsee epävarmuuden rajalle ja saa keräillä niitä ammatillisen pätevyyden murusia taas kasaan.

Vapun kuvasaaliskin jäi tänä vuonna aika laihaksi. Muutama näpsäisy ilmapalloista ja siinäpä se melkein oli.6 people left comments on: "Vappu"

 1. Kiva, kun kiireesi on vähentyneet. Täällä vähän vielä haipakkaa, mutta paron viikon päästä jo helpottaa töissäkin. Ihanaa toukokuuta <3

  VastaaPoista
 2. No mutta on kyllä maailman suloisin ilmapallo! <3 Paljon lämpimiä ajatuksia täältä. <3

  VastaaPoista
 3. Täällä toinen hieman töihin uupunut. Töissä on nyt ihan kiireisin aika. Palavereja, keskuteluja, papereiden pyörittelyä ja kuitenkin pitäisi keskittyä siihen olennaiseen eli niihin pieniin asiakkaisiin. Onneksi kevät lämmittää ja valoa riittää. Saa mukavasti energiaa. Mutta tsemppiä arkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika monella taitaa keväisin olla kiirettä töissä. Jaksamista sinne töiden kanssa.

   Poista