Talvinen viikonloppu

keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Näin vesisateisena ja harmaana päivänä tekee mieli hetkeksi palata viikonlopun talvisiin tunnelmiin. Viikonloppu oli kelien puolesta kuin talven ihmemaa. Kauniin lumiset maisemat ja mitkä ulkoilukelit.

Olen nauttinut tämän vuoden tammikuun kauneudesta. Lumiset puut vaaleansinistä taivasta vasten ovat uskomattoman kaunis yhdistelmä. Toivottavasti talvi ei nyt ollut tässä. Eilen alkanut kelin lämpeneminen ja vesisade ovat kyllä tehokkaasti huuhtoneet talvista kauneutta pois. Tänään vastassa oli pimeä ja harmaa moottoritie, jossa näkyvyys oli lähes nollassa. Harmaan sateista sekä loskaista. En tykkää. Mieluummin ottaisin vaikka sen -30 asteen pakkasen, kunhan olisi valoisaa ja kaunista kuin tämän ankean harmauden.

Näihin kuviin ja tunnelmiin sekä hyvää keskiviikkoa toivottaen.
6 people left comments on: "Talvinen viikonloppu "

 1. Samoja aatoksia täällä, kun eilen kolasin märkää loskaa pihassa :(. Ennemmin vaikka enemmän pakkasta, kuin tätä märkää.

  Kaikesta huolimatta, kivaa keskiviikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inhottavaa tällainen säiden vaihtelu. Toivoisi, että silloin, kun on talvi, niin olisi sitten kunnolla. Nyt täällä on ollut niin niin keväistä, että en tiedä miltä se sitten tuntuu, jos hyppää taas talvisiin tunnelmiin, mitä ainakin jossain säätiedotuksessa lupailtiin.

   Poista
 2. Looks like they had fun! have a fantastic week and stay warm!
  http://travelingbugwiththreeboys-kelleyn.blogspot.com/2016/01/cheeks.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes they had funtime and here is not so cold that looks a like.

   Poista
 3. Voi että mitä kuvia, tuo pulkalla lasku kuva ja toisen onnellinen naama, I H A N A <3

  VastaaPoista