Murenan jouluinen paratiisi

sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Lokakuun lopussa kirjoittelinkin, että marraskuussa on lupa alkaa fiilistellä joulua. Mikäpä sen mukavampaa harmaan marraskuun keskellä. Kuluneella viikolla pääsin pariinkiin otteeseen jouluiseen tunnelmaan. Maanantaina tein joulutorttuja, jotka nautittiin glögin kanssa. Tiistaina taas suuntasin kohti Saloa, Herkku ja Lahja Murenaan, jonne olin saanut kutsun blogi-iltaan.

Ja mikä ihana jouluinen maailma liikkeessä eteen avautuikaan. Joulunajan lempivärejäni punaista sekä valkoista oli runsaasti esillä, mutta myös ruoheampaa linjaa siitä pitäville oli tarjolla ( mm. metallia, hopeaa ja mustaa). Murenan tontut olivat tosiaan ahkeroineet ja saaneet kaunista jälkeä aikaiseksi.Illan aikana energinen ja iloinen kauppias Miina piti esittelyn liikkeen taustoista. Oli hauska kuunnella, miten kauppiaan ura oli ollut hänen haaveensa jo pikkutytöstä alkaen. Haave oli saanut alkunsa siitä, kun hän oli pienenä tyttönä käynyt isänsä kanssa myymässä joulukuusia torilla ja hän oli saanut itse myymistään puista pitää rahat itsellään. Se oli ollut parempaa kuin joululahjat. Ja Miina oli tosiaan panostanut haaveensa toteutukseen, sillä hän oli vuosien ajan kerännyt vihkoon muistiinpanoja, millaisen hän haluaisi tulevan liikkeen olevan ja mitä hän siellä tulisi myymään. Mottona Miinalla on antaa mielihyvän murenoita jokaiselle ja siinä hän on oikein hyvin onnistunutkin.

Lisäksi paikalla oli yhteistyökumppaneita kertomassa omista tuotteistaan ja palveluistaan. Niipperi tee esitteli itsensä ja pääsimme myös maistamaan eri teelaatuja. Teen ohella oli tarjolla herkkuja, jotka oli valmistettu Murenan valikoimista ja osassa tarjottavia oli myös teetä hyödynnetty. Mukana oli myös Kauneushuone Ametisti & Spa ja viisi onnekasta pääsi kokeilemaan käsihoitoa. Kauneushoitola Ametisti &Spa myy mm. suomalaisia EkoPharma kosmetiikatuotteita ja tekee hoitoja näillä tuotteilla. Luonnonkosmetiikka faninan olen erittäin iloinen tästä tiedosta ja kasvohoito Kauneushoitola Ametisti & Spa hoitolassa kiinnostaisi kovasti. 

Jos liikutte Salon suunnalla kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa Herkku ja Lahja Murenan jouluinen tunnelma. Puodista löytyvät  jouluiset herkut, kauniit koristeet, kivoja valmiita lahjapakkauksia eri hintaluokissa ja aina avuliaat myyjät. Marraskuun ajan sinulla on mahdollisuus saada -10% alennusta ostoksista mainitsemalla kassalla blogini nimi Raitoja.

Niille, joilla ei ole mahdollisuutta käydä henkilökohtaisesti liikkeessä tiedoksi, että lokakuun lopussa Herkku ja Lahja Murena avasi oman nettikaupan. Nyt näitä liikkeessä olevia ihanuuksia on siis mahdollista tilata myös verkosta.

10 people left comments on: "Murenan jouluinen paratiisi "

 1. Ihana tarina kauppiasuran synnystä. Ja kiva tuo pipari-ikkunaruutu.

  VastaaPoista
 2. Ai sinäkin olit siellä :) Olisikin pitänyt tehdä pieni blogiesittelykierros, että olisi varmasti bongannut kaikki blogitutut :)

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä Mirun kanssa, olisipa ollut kiva tunnistaa sinut! Mutta jep, Murenan takia täytyy varmasti jatkossa alkaa jarrutella Salon kohdalla jos sillä suunnalla liikkuu - tai sitten tehdä retki ihan vartavasten heille. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Tämä on just oikeaa aikaa fiilistellä Joulua. Ihanat kuvat ja tuli niin ihana joulufiilis näistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulufiilistely on ihanaa. Tuo hieman iloa tähän harmauden keskelle.

   Poista
 5. Oijoi miten ihana paikka ja kaikkea kivaa. Tuollaiset punaiset possukyntteliköt haluaisin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo possut on kyllä aika hauskat. Taitavat olla Mailegin.

   Poista