Marraskuu

maanantai 16. marraskuuta 2015

Viime viikon makrotex haasteen aihe oli marraskuu. Marraskuu. Ei todellakaan lempikuukauteni. Pimeää ja harmaata. Ihan liian usein myös märkää ja ankeaa. Pimeys ei todellakaan sovi minulle. Energiat häviksissä kiitos pimeyden, eivätkä stressi ja huonosti nukutut yöt ainakaan helpota asiaa.

Jos oikein otan vaaleanpunaiset lasit päähän, niin sateettomina päivinä luonnossa on jotain karun kaunista. Sateisina, harmaina ja pimeinä päivinä on hyvin vaikea tätäkään kauneutta nähdä.

Kotona yritän pimeyden vastapainoksi viritellä valoja. Ne tuovat edes hiukan piristystä tähän harmaaseen ja pimeään kuukauteen.Muiden marraskuun tunnelmiin pääset kurkkimaan täällä. Toivottavasti sieltä löytyisi hieman valoisampiakin marraskuun tunnelmia.

18 people left comments on: "Marraskuu "

 1. Harmaa ja ruskea eivät ole (minunkaan) lempivärejäni, mutta ainakin näissä marraskuisissa kuvissa on upeita harmaan sävyjä. Varsinkin koivunoksakuvassa on myös aivan ihana valo.
  Viihtyisä olohuone teillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara. Jotain karun kaunista luonnossa selkeänä päivänä kuitenkin on.

   Poista
 2. Valoja kannattaakin viritellä kaamoksen taltuttamiseksi.

  VastaaPoista
 3. Minusta syksyisin on parasta tanskalaista harrastama hyggeily, siis se, että ollaan mukavasti kotona lämpimässä pehmeässä valossa villasukat jalassa, paossa ulkoilman ankealta syyssäältä. Näissä kuvissa on jotain hyggeä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, jos sellainen tunnelma välittyyä. Tanskalainen hyggeily kyllä sopii minulle.

   Poista
 4. Samanlaiset fiilikset marraskuusta. Tänään on pakko olla vuoden pimein päivä, ainakin hgissä, ei voi tulla enää tämän pimeämpää!

  Budapestin reissu on tehty, oli ihanaa. Olen laittanut joitain kuvia blogiini, jos kiinnostaa.

  https://susupetal.wordpress.com/?cat=12625

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä taas oli yllättävän hieno sää tänään. Piristävä poikkeus usean harmaamman jälkeen. Pitääkin käydä kurkkimassa nuo Budabestin kuvat. Kiinnostaa kovasti.

   Poista
 5. Kaksi ylintä kuvaa pomppasi suoraan sydämeeni!

  VastaaPoista
 6. Kauniita kohteita olet kuitenkin löytänyt :) Yritetään sinnitellä, pimeää on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Sinnitellään. Kohtahan se tulee talvipäivän seusaus ja päivät alkavat taas pidentyä. Tammikuussa pidentymisen jo mielestäni huomaa.

   Poista
 7. Sävykästä! Pian onneksi alkaa valo lisääntymään.

  VastaaPoista
 8. Marraskuu on aikas harmaa synkkä kk. Mutta nyt on ihmeen paljon, ainakin meilläpäin, ollut aurinkoa. Se on helpottanut. Mutta joulukuu, kuinkan pimeä se onkaan. Kauniita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkoisia päiviä on kyllä ollut. Tössä ollessa, vaan niistä ei pääse nauttimaan aina..

   Poista