Sisustus testi

tiistai 27. lokakuuta 2015

Rytmit ihan sekaisin. Kiitos kellojensiirtelyn. Lisäksi on tullut nukuttua parina yönä luvattoman huonosti, liekö täysikuulla ollut vaikutusta. Töissä kiirettä ja hässäkkää. Ja sama hässäkkä tuntuu jatkuvan kotiin tullessa, vain hieman eri muodossa.

Piristääkseni itseäni päätin käydä tekemässä jo aikoja sitten Villa Valko-blogista löytämäni sisustus testin.  Tulokseksi sain seuraavaa:

"Viihdyt pehmeiden kankaiden ja luonnonmateriaalien keskellä. Rakastat pitsiä, valkoisia lakanoita ja kauniita yksityiskohtia sisustuksessasi. Pidät kirpputoreista ja teet sieltä usein löytöjä. Olet todennäköisesti melkoinen esteetikko, joka uppoutuu runotytön tavoin kirjojen pariin vapaahetkinään.

Luota vaaleisiin sävyihin ja panosta pehmeään sänkyyn"
 
Kyllähän tuossa testissä jotain oikeaan osuvaa on. Pidän luonnonmateriaaleista. Tämän hetken parhaimmat lakanat ovat pellava/puuvilla lakanat, jotka ovat valkoiset. Valkoiset lakanat ovat parhaita, mutta muunkin värisiä kaapistani löytyy ja näitä myös käytän. Vanhasta pitsisestä sängynpeitosta haaveilen, vaikka noin yleensä ottaen en pitsistä sisustuksessa hirveästi innostu. Pieninä määrinä kuitenkin viehättävää ja pitsi helmalakanan reunassa voisi olla kiva yksityiskohta myös.

Kirpputoreista pidän, mutta löytyjä teen aniharvoin. Etenkään sisustuslöytyjä. Lastenvaatelöytöjä on silloin tällöin tullut tehtyä.  Ehkä suurin syy löytöjen vähyyteen on se, että minulla on ani harvoin aikaa käydä kirppareilla tai sitten en vain tiedä parhaimpia paikkoja.

Esteetikoksi en ehkä tunnustaudu, mutta jos vain on aikaa, niin uppoudun mielelläni romaanin pariin. Pidän hyvin monelaisista sisustuksista. Instagramissa seuraan sisustuksia laidasta laitaan. Mukana feedissäni on niin pelkistetyn moderneja musta-valkoisia koteja, kuin retrotyylisiä koteja väri-iloitteluineen. Pidän useimpia sisustuksia kauniina, kunhan ne vain ovat asujansa näköisiä. Oma maku sijoittuu johonkin tähän välimaastoon. Pidän vaaleista sävyistä. Pelkästään mustaa- ja valkoista sisältävässä kodissa en voisi itse kuvitella asuvani. Hieman väriä pitää löytyä, mutta kirkkaat värit ovat taas liian voimakkaita omaan makuun isoina pintoina. Pieninä yksityiskohtina ovat kuitenkin kivoja yksityiskohtia.
Käypä tekemässä testi, jos et ole aikaisemmin tehnyt. Minkälainen sisustustyyli sinua miellyttää eniten ?

5 people left comments on: "Sisustus testi "

 1. Kotisi näyttää kauniimta! Pellavalakat on ihan parasta! Pitää käydä tekeen testi, jos ehtii. Nyt kiire jo töihin....

  VastaaPoista
 2. Kaunista kuin mikä. <3 Aivan ihana takkakin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Tiia. Yläkerran takka, jota ei ole käytetty ikuisuuksiin. Alakerran takka/uuni on enemmällä käytöllä.

   Poista