Motocrossradan viereltä

torstai 25. kesäkuuta 2015

Meillä lapset ovat kovia harrastamaan, erityisesti vanhin heistä. Välillä joutuu hieman toputtelemaan, sillä poika haluaisi kokeilla lähes kaikkea. Nyt viimeisimpänä, hän ilmoitti haluavansa pelata pesäpalloa. Siihen oli vain parasta todeta, että ehkä jalkapallo ja motocross nyt tällä erää riittävät. Molempien lajien osalta, kun paras sesonki osuu kevät- ja kesäkauteen, niin harrastusten parissa pyörähtää kesälläkin tovi jos toinen. Onneksi edes tyttöjen tanssitunnit ovat  tauolla, niin on pientä helpotusta harrastuskuskauksissa.

Motocross on pojalla harrastuksena melko uusi, tänä keväänä aloitettu. Ehkä pientä ohjausta isän suunnalta, jonka suurinta rakkautta kaikenlainen moottoriurheilu on. Tiistaina lähdimme koko perhe radalle katsomaan pojan ajamista. Tytöt tosin nukahtivat ajomatkan aikana ja vetelivät autossa sikeitä.

Lapsen kiertäessä rataa, innostuin myös kuvaamaan radan vierellä kasvavia kukkasia. Kauneutta löytyy tähän vuoden aikaan vähän joka puolelta, mihin silmänsä suuntaa. Jopa hiekkaiselta ajoradalta.2 people left comments on: "Motocrossradan viereltä "