Kevään keltaista

lauantai 19. maaliskuuta 2016

En tiedä, miten muilla, mutta minulla syksyllä sekä talvella tummat värit alkavat dominoida niin pukeutumista kuin sisustamista. Kevät auringon alkaessa paistaa ja päivien pidentyessä vaaleat värit alkavat puolestaan viehättää enemmän ja enemmän. Viikolla huomasin aamulla valitsevani tumman sinisen tai mustan paidan sijasta haalean turkoosin, valkean ja hetken katse viipyili jopa romanttisen kukallisessa.

Sisustuksessa keltainen väri pieninä yksityiskohtina on saanut tänä keväänä sydämeni sykähtelmään. En tiedä mistä tämä keltainen kausi oikein kumpuaa, sillä suurina pintoina keltainen ei ole kyllä yhtään mieleeni. Meidän keltaisella tapetilla varustettu työhuonehan sai nyt kevään aikana huomattavasti neutraalimman ilmeen, mutta keltaiset koristetyynyt, kukat, vanhat arabian kahvikupit taasen puolestaan iskevät ja lujaa.

Olohuone on siis saanut pienen piristysruiskeen keltaisista tyynynpäällisistä. Näiden lisäksi keltaiset narsissit ovat vallanneet kotia alkuvuoden tulpaanikauden jälkeen. 


6 people left comments on: "Kevään keltaista "

 1. Näyttää kivan pirteiltä ja juuri sopivalta määrältä <3
  Juuri samoja päällisiä katselin, mutta päädyin kuitenkin vielä hempeimpiin väreihin, jopa niihin kukkakuoseihin ;)
  Kevät saa ihmisessä ihmeellisyyksiä aikaan!
  Kirkasta kevättä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hempeät värit ovat aina hyvä. Kevät tosiaan saa ihmeitä aikaan.

   Poista
 2. Sama homma värien suhteen! Upeita kuvia ja tuo keltainen väri sisustuksessa on tosi hieno! Ihanaa iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa palmusunnuntaita. Jotenkin tuo keltainen tällaisina pieninä määrinä nyt ihastuttaa.

   Poista
 3. Keltainen on ihan väri. Kotoa sitä meiltä ei löydy mutta muutama keltainen vaate minulla on ja ne on niin lemppareita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihailen keltaisia vaatteita muilla, mutta jotenkin itse en osaa sitä itse vaatteissa käyttää. Yksi keltainen paita minulla on, mutta en juurikaan ole sitä pitänyt.

   Poista