Kevättä ilmassa ja Madara arvonnan voittaja

sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Täällä hiihtoloma alkaa lomalaisilla olla lopuillaan ja huomenna edessä normaali arki. Itse en ole lomalla ehtinyt edes olemaan, vaan töissä on tullut painettua koko viime viikon. Alkuviikosta muiden ollessa reissussa tuli tehtyä myös normaalia pitempää päivää ja taisivatpa ne työpäivät loppuviikostakin hiukan venähtää, kun ei tarvinnut kiirehtiä tyttöjä päiväkodista hakemaan.

Ihana lomaviikko lomalaisille sattui. Viime viikolla ja nyt viikonloppuna  on ollut selvästi kevättä ilmassa. Päivällä aurinko lämmittää jo selvästi. Tiet sulavat ja vesi virtaa. Päivät ovat selkeästi venyneet molemmista päistä. Aamulla, kun töihin lähtee ei ole enää pilkko pimeää ja illallakin on yllättävän pitkään valoisaa. Vielä hetki ja parhaimmat lenkkeilykelit ovat täällä.

Viikko sitten päättyi Madara arvonta. Kiitos kaikille osallistujille ja myöskin lukuisista onnitteluista blogin 1-vuotis taipaleesta. Tämä bloggaaja on ollut hieman laiska, kun arjen kiireet ovat vieneet mennessään, että arvonnan ehdin suorittamaan vasta nyt. Random.org arvonnan voittajaksi päätyi :

-Anonyymi : Onnittelut 1-vuotiaalle ja ihanaa ystävänpäivää! <3 Kuulostaapas tosi mielenkiintoiselta merkiltä, joten mukana arvonnassa yhdellä arvalla. :)

Laitan viestiä voittajalle. 
6 people left comments on: "Kevättä ilmassa ja Madara arvonnan voittaja "

 1. Oi teilläkö hiihtoloma vetelee nyt viimeisiään? Meillä lapsilla alkaa loma vasta viikon päästä. Itse sain onnekkaana jäädä jo nyt lomalle ja olen hurjat kaksi viikkoa vapaalla. Nyt kun vain paranen ekana niin sitten nautin ihan joka päivästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa, että on kahden viikon loma sinulla. Nauti. Minulla näin kevättalvella jo yhden lomaviikon pitäminen on haasteellista. Siispä jätin tänä vuonna suosiolla väliin ja pidän lomani muuna ajankohtana. Meillä tosiaan loma oli jo.

   Poista
 2. Valon lisääntyessä ehtii työläisetkin valoisasta nauttimaan. Illat ovat jo aika pitkiä niin että näkee :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Illat ovat jo ihanan valoisia. Sieltä se kevät ja kesä pikkuhiljaa tulee.

   Poista
 3. Nyt juuri kun alkoi oikein ihanat aurinkoiset säät, voi että. Noh tytär oli äskenkin hiihtämässä, joten eihän se että loma loppui tahtia haittaa.

  Aurinkoisia päiviä sinne. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai eikö teillä lomalla paistanut aurinko. Meillä oli ihan kivoja säitä täällä, sen mitä toimiston ikkunasta ehti kurkkimaan. Ihana kevät se siellä tulee. Nautitaan näistä pitenevistä päivistä.

   Poista