Kaalit kukkaruukussa

torstai 10. syyskuuta 2015

Kanervat ja krysanteemit ovat perinteisiä syyskukkia ja näitä meidänkin pihalta on useana vuonna löytynyt. Molemmat kauniita ja kestävät pikkupakkasta. Viime syksynä törmäsin toisenlaiseen vaihtoehtoon nimittäin koristekaaleihin. Paikallinen tuottaja möi näitä Reko renkaassa ja päätin kokeilla tätä yksinkertaisen tyylikästä vaihtoehtoa perinteisille syyskukille.

Koristekaalit kestävät pikkuista pakkasta, kuten monet syksykukat. Viime vuoden leutona syksynä kaalit taisivat olla vielä joulunkin alla hyvässä kunnossa, joten iloa näistä oli pitkään. Niinpä päätin tänäkin vuonna hankkia kaaleja kesäkukkien jälkeen tyhjiksi jääneitä ruukkuja koristamaan. Hintatasoltaan koristekaalit eivät ole kanervia kalliimpia, joten jos kaipaa näille vaihtoa, niin ei kun kaaleja istuttelemaan.

6 people left comments on: "Kaalit kukkaruukussa "

 1. Kaalit on mun vakkari syksyostos. Yksi löytyy jo parvekkeelta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä tosi kivoja. Tosiaan ensimmäisen kerran näihin tutustuin vasta viime syksynä ja en kyllä muista aikaisemmin kuulleeni näistä. Tai sitten en vain ole kiinnittänyt huomiota. Tykkään kyllä tosi kovasti.

   Poista
 2. Koristekaalit ovat todella kauniita, eritoten miellyttää nuo violetit. <3 Upeaa viikonloppua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaalit ovat kyllä kauniita. Ehdottomia suosikkejani nykyään.

   Poista
 3. Oi, nämä ovat ihania! Mulla on aina syksyisin ollut kanervia, mutta pitäisköhän tänä vuonna kokeilla jotain uutta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä. Nämä ovat ihania ja helppoja.

   Poista