Rakkaudesta raitoihin

lauantai 31. tammikuuta 2015

Kolmas kerta toden sanoo ? Ehkä. Yritetään ainakin. Blogin nimeä miettiessä vaihtoehtoja oli useita Lopulta päädyin Raitoja nimeen. Rakastan raitoja, niin sisustuksessa kuin vaatteissa. Lehtiartikkeleissä soimataan turhasta kulutuksesta ja kerrotaan faktoja kuinka kukaan ei tarvitse kymmentä valkoista kauluspaitaa tai kahdeksaa valkoista t-paitaa. Vähemmälläkin pärjää.  Minun kohdalla voisi varmaan kysyä, että montako raidallista paitaa ihminen oikeasti tarvitsen. Paitojen lisäksi löytyy mekkoja ja hameita. Raidallisia housuja ei sentään. Puolustukseksi voinee sanoa, että raidalliset vaatteet eivät kuitenkaan näytä samannäköisiltä niinkuin valkoiset kauluspaidat ja valkoiset t-paidat. Yllättääkö enää, että myös lasten vaatteissa raidat ovat mieleen ja niitä myös heidän vaatekaapistaan löytyy. Isoin lapsista ei enää äidin vaatevalinnoista välitä, joten hänellä raidalliset vaatteet ovat vähenemään päin.
Ja se sisustus. Etenkin raidalliset korit ovat hyvin edustettuna. Niitä löytyy niin lastenhuoneista kuin olohuoneesta. On raidallista mattoa ja haavelistalta löytyy lisää raitoja.Tervetuloa mukaan raitaiseen maailmaani.

2 people left comments on: "Rakkaudesta raitoihin "

  1. Tervetuloa takaisin bloggaajaksi :-)! Minäkin tykkään raidoista. Niissä on sellainen selkeä ja raikas fiilis...

    Jään mielenkiinnolla seuraamaan teidän elämää. Mukavaa lukea vähän vanhempien kaksostyttöjen touhuista. Onnittelut neljä vuotiaille :-)!

    VastaaPoista

NEW