Minun kesäni blogihaaste

perjantai 6. heinäkuuta 2018





Kesäloman kovaa vauhtia lähestyessä nurkan takaa, ajattelin vastailla useissa blogeissa jo kesän alussa kiertäneeseen kesähaasteeseen.


1. Lippis vai lierihattu?

Haluaisin käyskennellä hienosti lierihattu päässä Audrey Hepburn tyyliin, mutta kotoisemmaksi tunnen oloni kuitenkin lippiksessä. Auringon suojana käytän siis joko lippistä tai tuubihuivia.


2. Pehmis vai jäätelöpallo?

Kyllä se pehmikseen kallistuu. Jos jäätelökioskin valikoimasta pehmis löytyy, niin monesti sen itselleni mieluummin valitsen. 

3. Herneet vai mansikat?

Mansikat. Vaikka ei herneissäkään mitään vikaa ole. Molemmat hyviä. 

4. Palju vai järvivesi?

Paljusta takapihalla haaveilen, mutta kyllä kesään ehdottamasti ennemmin kuuluu järvivesi tai merivesi tai jokin avovesi. Eli näistä kahdesta järvivesi. Paljut sitten muuhun nautiskeluun. 


5. Grilliherkut vai kesäkeitto?

Kesäkeitto jakaa ihmisten mielipiteet vahvasti. Toiset tykkää siitä, toiset eivät voi sietää sitä. Itselleni kesäkeitto edustaa varsin hyvää kesäruokaa, mutta näista kahdesta kyllä grilliherkut vievät voiton. Kesä ja grillaus nyt vain kuuluvat yhteen ja meillä nautitaankin varsin paljon grilliherkkuja kesän aikana.

6. Mökki vai teltta?

Tällaisena mukavuudenhaluisena ihmisenä vastaan tietenkin mökki. Telttailu sitten satunnaisena elämyksenä ja  mieluiten mahdollisimman hyvällä säällä. 




 



7. Varjo vai auringonpaiste?

Auringonpaiste, auringonpaiste, auringonpaiste. Mitä enemmän, sitä parempi. Tosin pikkusade välissä on ihan kiva piristys niin itselle kuin luonnolle. Alkukesän pitkän sateettoman helleputken aiheuttama luonnon kuivuminen ei sekään kuitenkaan ole kiva ja toivottava asia.

 8. Kesäsade vai kesätuuli?

Kesäsade. Sellainen lempeä lämmin tihkuinen sade on aivan ihana.

 9. Lavatanssit vai festarit?

Tunnustaa täytyy, että olen sen verran pullossa kasvanut, että molemmat ovat vielä kokematta ellei Kuopion viinijuhlia lasketa festareiksi . Näistä kahdesta valitsen festarit, sillä esim. Flow festarit huokuttaa vain seura puuttuu.


 10. Roadtrip vai riippumatto?

Palo nähdä ja kokea uusia paikkoja sekä asioita, joten roadtrip ehdottomasti. Riippumatollekin on oma aikansa ja paikkansa. 

11. Hiirenkorvat vai syreenin tuoksu?

Syreenin tuoksu. Hiirenkorvat kuuluvat kevääseen.


12. Mato-onki vai golfmaila?

Mato-onki, vaikka edellisestä onkikerrasta on aikamoinen tovi kulunut. Mutta ehdottomasti toteutuslistalla tämä asia.


2 people left comments on: "Minun kesäni blogihaaste"

  1. Ihanaa, että olet täällä ja heti alkoi tekemään muuten mieli pehmistä ja mansikoita. <3

    Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Tiia. Yritän taas jos jostain välistä löytäisi aikaa kirjoitella. Pitkästä aikaa olen myös kameraa kaivellut esiin, mutta sen kuvia en nyt ole saanut siirrettyä joten puhelimella pitää nyt aluksi mennä.

      Ihanaa viikonlopun jatkoa.

      Poista